Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1,128 záznamů.  začátekpředchozí832 - 841dalšíkonec  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Podnikatelský koncept ubytovacího zařízení v obci Dobrá Voda u Českých Budějovic
ŠKROVOVÁ, Karolína
Diplomová práce se zabývá podnikatelským konceptem ubytovacího zařízení v obci Dobrá Voda u Českých Budějovic. Cílem práce je vypracovat podnikatelský koncept ubytovacího zařízení, jež bude odpovídat aktuálním tržním podmínkám. Dále by měl tento koncept sloužit jako podklad pro vznik nového zařízení poskytující ubytovací a stravovací služby v obci Dobrá Voda. Součástí práce bude i analýza současné nabídky ubytovacích zařízení ve zkoumané oblasti, analýza potřeb potenciálních zákazníků a řízený rozhovor s majiteli objektu vhodného pro založení ubytovacího zařízení.
Optimalizace procesu řízení restaurace BEER FACTORY
RUSNÁKOVÁ, Tereza
Diplomová práce vychází z nutnosti efektivního řízení současných podniků stravovacích služeb. Problematika řízení podniků stravovacích služeb je velmi obsáhlá, sestává se z řešení otázek pramenících zejména z teorií managementu, ekonomie a psychologie. Práce se na základě této potřeby zabývá optimalizací procesu řízení v aplikaci na vybraný podnik. Hlavním cílem práce je analýza produktu a metod řízení v restauraci Beer factory v komparaci s produkty konkurenčních stravovacích a zábavních zařízení. Následují doporučení pro optimalizaci podnikových interakcí a návrhy rozvoje produktu ve zkoumaném podniku na základě výzkumů a řízených rozhovorů. K naplnění hlavního cíle bude využito tří dílčích cílů, jež směřují k poznání a vyhodnocení aktuálního stavu ve třech oblastech aktivit vybraného podniku, a sice v řízení lidských zdrojů, v řízení zásob a v rámci managementu kvality.
Infrastruktura podniků ubytovacích služeb v oblasti Českého Krumlova
ŠIŠKOVÁ, Lucie
Předkládaná bakalářská práce se zabývá problematikou podniků poskytujících ubytovací služby. Hlavním cílem práce je analyzovat infrastrukturu podniků ubytovacích služeb ve vybraném území a definovat možnosti dalšího rozvoje těchto podniků. K naplnění hlavního cíle bude využito dílčího cíle. Vedlejším cílem práce bude získání celkového přehledu o počtu podniků a jeho službách. Problematika řešeného konceptu je obsáhlá a zahrnuje v sobě řešení otázek zasahujících do teorií nejen podnikání, ale také ekonomiky, managementu, marketingu, prostorových, regionálních a společenských věd.
Infrastruktura podniků ubytovacích a stravovacích služeb v oblasti DSO Severní Písecko
FOŘTOVÁ, Zuzana
Bakalářská práce analyzuje infrastrukturu podniků ubytovacích a stravovacích služeb ve vybraném území a definuje možnosti dalšího rozvoje zkoumaných podniků ve vybrané oblasti mikroregionu DSO Severní Písecko na základě vyjádření podnikatelů a dalších subjektů věnujících se zkoumaným službám a rozvoji vybraného území.
Stanovení tržní hodnoty podniku
BRÁZDOVÁ, Nela
Cílem diplomové práce je na základě teoretických a praktických poznatků ocenit vybraný podnik pro vnitřní potřeby společnosti, a to na úrovni tržní hodnoty podniku. Pro daný účel byla vybrána akciová společnost BRÁZDA-AUDIT a. s., která se zabývá znaleckou činností v oboru ekonomika. Stanovení tržní hodnoty podniku je provedeno metodou DCF entity. Pro doplnění informací o hodnotě podniku je realizováno ocenění metodou kapitalizovaných čistých výnosů a majetkové ocenění metodou substanční na principu reprodukčních cen.
Podnikatelský plán
Tlolková, Kristýna ; Habrmanová, Blanka (vedoucí práce) ; Molín, Jan (oponent)
Diplomová práce se zabývá zpracováním podnikatelského záměru v oblasti pohostinství, přesněji rychlého občerstvení nabízejícího produkty zdravé výživy. Koncept podniku odráží trend dnešní doby, kterým se stala orientace spotřebitele na zdravou a vyváženou stravu. Cílem práce je vytvořit podnikatelský plán v oblasti rychlého a zdravého stravování nabízeného zákazníkům v příjemném domácím prostředí rodinného bistra-café a závěrem zhodnotit jeho realizovatelnost. Diplomová práce je rozdělena do tří částí. První část je zaměřena na teorii, která vychází z odborné literatury. Obsahem praktické části je popsání podnikatelského záměru, provedení analýzy trhu, zákazníků a konkurence. Na základě výsledků jednotlivých analýz je pak sestavena marketingová strategie podniku. Finanční plán obsahuje realistickou, optimistickou a pesimistickou verzi. V závěru práce je hodnocen celý podnikatelský záměr a jeho realizovatelnost.
Valuation of the company VUIS - CESTY spol. s r.o.
Lipinská, Jana ; Svačina, Pavel (vedoucí práce) ; Menčlová, Barbora (oponent)
Diplomová práce představuje ocenění společnosti působící v oblasti aplikovaného výzkumu, diagnostiky, certifikace a zkoušení silničních stavebních materiálů. Cílem ocenění je odhad tržní hodnoty podniku, a to pomocí Metody diskontovaných peněžních toků typu entity a Metody odvětvových multiplikátorů. Součástí práce je strategická a finanční analýza, rozdělení majetku na provozně potřebný a nepotřebný, generátory hodnoty a finanční plán společnosti. Celá práce je doplněná o přehledné tabulky.
Stanovení hodnoty společnosti SIKO KOUPELNY a.s.
Tahotná, Tatiana ; Scholleová, Hana (vedoucí práce) ; Mackenzie, Iveta (oponent)
Cílem této diplomové práce je stanovení hodnoty spolecnosti SIKO KOUPELNY a.s. k 30. 11. 2012 pro externího investora. V první cásti práce se venuji teoretickým východiskum pro ocenování podniku. V druhé cásti stanovuji jeho hodnotu podniku. Prostrednictvím strategické analýzy nejprve vyhodnocuji postavení podniku na trhu a jeho vnitrní a vnejší potenciál. Dále pomocí financní analýzy posuzuji financní zdraví podniku. Na základe výsledku analýz sestavuji financní plán podniku, abych mohla zhodnotit jeho budoucí vývoj, a vyberu metodu ocenení. Na záver diplomové práce stanovuji hodnotu podniku pomocí metody diskontovaného penežního toku.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 1,128 záznamů.   začátekpředchozí832 - 841dalšíkonec  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.