Název: Reologie vysokoviskózních potravinářských hmot
Překlad názvu: Rheology of high viscous food substances
Autoři: Štern, Petr ; Vlasák, Pavel
Typ dokumentu: Příspěvky z konference
Konference/Akce: Konference chemického a procesního inženýrství CHISA 2011 /58./, Srní, Šumava (CZ), 2011-10-24 / 2011-10-27
Rok: 2011
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: collagen; food substances; rheology; viscoelasticity; viscoplasticity
Číslo projektu: CEZ:AV0Z20600510 (CEP), FR-TI1/156 (CEP)
Poskytovatel projektu: GA MPO
Zdrojový dokument: Sborník CHISA 2011, ISBN 978-80-905035-0-2

Instituce: Ústav pro hydrodynamiku AV ČR (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dokument je dostupný na vyžádání prostřednictvím repozitáře Akademie věd.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0201212

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-71487


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Věda a výzkum > AV ČR > Ústav pro hydrodynamiku
Konferenční materiály > Příspěvky z konference
 Záznam vytvořen dne 2011-11-09, naposledy upraven 2024-01-26.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet