Název: Vliv nesaccharomycetních kvasinek na obsah biogenních aminů ve víně
Autoři: Janota, Jakub
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2023
Jazyk: slo
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: biogenic amines; biogenní amíny; fermentace; fermentation; malolactic fermentatio; malolaktická fermentáce; nesaccharomycetní kvasinky; non-saccharomycetous yeasts; Saccharomyces cerevisiae; víno; wine

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=122859

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-644257


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-09-06.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet