Název: Štúdium použitia nesacharomycétnych kvasiniek pre výrobu vína
Autoři: Hajdúchová, Michaela
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2023
Jazyk: slo
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: alcoholic fermentation; alkoholová fermentace; chemical analysis; chemická analýza; mošt; must; nesaccharomycézní kvasinky; non-saccharomyces yeast; starter; zákvas

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=124365

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-640694


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-09-05, naposledy upraven 2024-09-06.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet