Název: Aromatizace vín pomocí různých druhů dřeva
Překlad názvu: Aromatisation of wine by different types of wood
Autoři: Hrošíková, Monika ; Slavíková, Zuzana (oponent) ; Pořízka, Jaromír (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2024
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: aromatizace; barikování; fenolické látky; Folin–Ciocalteum IC; GC–FID; senzorická analýza LCxMS; Červené víno; aromatisation; barrique; Folin–Ciocalteu; GC–FID; LCxMS; phenolic compounds; Red wine; sensory analysis

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: https://hdl.handle.net/11012/247799

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-617835


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-06-22, naposledy upraven 2024-06-22.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet