Název:
Studie proveditelnosti
Překlad názvu:
Feasibility study
Autoři:
Kučera, Adam ; Pirožek, Petr (oponent) ; Marciánová, Pavla (vedoucí práce) Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2024
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze][eng]
Tato diplomová práce se zabývá studií proveditelnosti podnikatelského plánu pro restauraci v Brně, která kombinuje koncept amerického BBQ s minipivovarem. Cílem práce je provést komplexní studii, která zahrnuje analýzu trhu, konkurenčního prostředí, marketingové strategie, finančního plánu a operativního plánu pro zavedení a udržení takového podniku na trhu. Práce přináší přehled o možnostech a výzvách spojených s provozováním restaurace s pivovarem v Brně a poskytuje doporučení pro úspěšné zahájení podnikání v této oblasti. Klíčová slova
This thesis deals with a feasibility study of a business plan for a restaurant in Brno, which combines the concept of an American BBQ with a microbrewery. The aim of the thesis is to conduct a comprehensive study that includes an analysis of the market, competitive environment, marketing strategy, financial plan and operational plan to establish and sustain such a venture in the market. The thesis provides an overview of the opportunities and challenges associated with operating a restaurant with a brewery in Brno and provides recommendations for successfully starting a business in this area.
Klíčová slova:
Americké BBQ; Finanční plán; Marketingový plán; Minipivovar; Operativní plán; Podnikatelský plán; Studie proveditelnosti; Tržní analýza; American BBQ; Business Plan; Feasibility Study; Financial Plan; Market Analysis; Marketing Plan; Microbrewery; Operational Plan
Instituce: Vysoké učení technické v Brně
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT. Původní záznam: https://hdl.handle.net/11012/246380