Název: Vývoj a charakterizace vysokoproteinových rostlinných jogurtů
Překlad názvu: Developement and characterization of high protein plant-based yogurt
Autoři: Smatana, Igor ; Vítová, Eva (oponent) ; Pořízka, Jaromír (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2024
Jazyk: slo
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [slo] [eng]

Klíčová slova: high protein content; plant based milk alternatives; Plant-based yogurts; rheological analysis; sensorial analysis

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: https://hdl.handle.net/11012/245629

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-615796

 Záznam vytvořen dne 2024-06-01, naposledy upraven 2024-06-01.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet