Název: Příprava a stabilita piva s přídavkem probiotických bakterií
Překlad názvu: Preparation and stability of beer enriched by probiotics
Autoři: Kočnar, Michal ; Mikulíková, Renata (oponent) ; Márová, Ivana (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2019
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Bifidobacterium bifidum; Bifidobacterium breve; kyseláče; Lactobacillus acidophilus; probiotické pivo; probiotika; průtoková cytometrie; Bifidobacterium bifidum; Bifidobacterium breve; flow cytometry; Lactobacillus acidophilus; probiotic beer; probiotics; sour ale

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/177461

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-605924


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet