Název: Automatické hodnocení stupně fermentace kakaových bobů
Překlad názvu: Automatic evaluation of fermentation degree of cocoa beans
Autoři: Sedlmajer, Jakub ; Kůdela, Jakub (oponent) ; Škrabánek, Pavel (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2023
Jazyk: eng
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstrakt: [eng] [cze]

Klíčová slova: ANN; artificial intelligence; autonomous quality assessment; classification; cocoa bean; cut-test; datastore optimization; detection; identification; image processing; machine vision; neural networks; regression; ANN; automatické hodnocení kvality; cut-test; detekce; fermentace; identifikace; kakao; kakaový bob; klasifikace; konvoluční neuronové sítě; neuronové sítě; regrese; strojové vidění; zpracování obrazu

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/213496

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-531711


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-07-23, naposledy upraven 2023-08-06.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet