Název: Kvalita pepře z hlediska obsahu piperinu
Překlad názvu: Pepper quality in terms of piperine content
Autoři: Lamplot, Marek ; Vítová, Eva (oponent) ; Diviš, Pavel (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: extrakce; HPLC; Karl-Fisher titrace; piperin; sušina; Černý pepř; Black pepper; dry matter; extraction; HPLC; Karl-Fisher titration; piperine

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/210766

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-529049


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-07-23, naposledy upraven 2023-08-06.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet