Název: Vývoj cereálních výrobků pro zvláštní výživu s přídavkem extraktů z kvasinek a řas
Překlad názvu: Development of cereal products for special nutrition with addition of yeast and algae extracts
Autoři: Požgayová, Viktória ; Fialová, Lenka (oponent) ; Márová, Ivana (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2023
Jazyk: slo
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [slo] [eng]

Klíčová slova: active substances; carotenogenic yeast; cereals; cyanobacteria; cytotoxicity; food enrichment; gluten; microalgae

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/209753

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-525764


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-06-04, naposledy upraven 2023-06-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet