Název: Optimalizace biotechnologického zpracování lipidických potravinářských odpadů karotenogenními kvasinkami v laboratorním a poloprovozním měřítku.
Překlad názvu: Optimization of the biotechnological processing of lipidic food wastes by carotenogenic yeasts on a laboratory and pilot scale.
Autoři: Plhalová, Žaneta ; Mikulíková, Renata (oponent) ; Szotkowski, Martin (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: betaglukany; ergosterol; fritovací olej; Karotenogenní kvasinky; karotenoidy; kuřecí odpadní tuk; kávový hydrolyzát; kávový olej; lipidy; odpadní glycerol; tokoferol; ubichinon; beta-glucans; Carotenogenic yeast; carotenoids; chicken waste fat; coffee hydrolysate; coffee oil; ergosterol; frying oil; lipids; tocopherol; ubiquinone; waste glycerol

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/209752

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-525763


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-06-04, naposledy upraven 2023-06-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet