Název: Interakce vybraných přírodních látek používaných v potravinářství s DNA a jejími strukturami
Překlad názvu: Interaction of selected natural substances used in food industry with DNA and its structural motifs
Autoři: Gardošová, Zuzana ; Pernicová, Iva (oponent) ; Brázda, Václav (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2023
Jazyk: slo
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [slo] [eng]

Klíčová slova: berberine; caffeine; CD spectroscopy; DNA methylation; G-quadruplex ligands; G-quadruplexes; piperine; quercetin

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/209726

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-525737


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-06-04, naposledy upraven 2023-06-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet