Název: Stanovení útlumu napěťového pulzu u čokolády s rozdílnou tloušťkou vzorku
Překlad názvu: Determination of stress wave pulse attenuation in chocolate with different sample thickness
Autoři: Buchar, Jaroslav ; Trnka, Jan ; Kober, Jan
Typ dokumentu: Výzkumné zprávy
Rok: 2021
Jazyk: cze
Edice: Z-1632/21
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: chocolate; pulse attenuation; split Hopkinson pressure bar

Instituce: Ústav termomechaniky AV ČR (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dokument je dostupný v příslušném ústavu Akademie věd ČR.
Původní záznam: https://hdl.handle.net/11104/0340230

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-521009


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Věda a výzkum > AV ČR > Ústav termomechaniky
Zprávy > Výzkumné zprávy
 Záznam vytvořen dne 2023-02-26, naposledy upraven 2023-12-06.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet