Název: Stanovení mechanických vlastností čokolády při rázovém zatížení
Překlad názvu: Determination of mechanical properties of chocolate under impact loading
Autoři: Buchar, Jaroslav ; Trnka, Jan ; Kober, Jan
Typ dokumentu: Výzkumné zprávy
Rok: 2021
Jazyk: cze
Edice: Z-1627/21
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Brazilian test; chocolate; split Hopkinson pressure bar method (SHPB)

Instituce: Ústav termomechaniky AV ČR (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dokument je dostupný v příslušném ústavu Akademie věd ČR.
Původní záznam: https://hdl.handle.net/11104/0340232

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-521008


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Věda a výzkum > AV ČR > Ústav termomechaniky
Zprávy > Výzkumné zprávy
 Záznam vytvořen dne 2023-02-26, naposledy upraven 2023-12-06.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet