Název: Porozumění pojmům „Minimální trvanlivost“ a „Spotřebujte do“ – Potraviny 2022
Překlad názvu: Understanding the terms "Best before" and "Use by" – Food 2022
Autoři: Hanzlová, Radka
Typ dokumentu: Výzkumné zprávy
Rok: 2022
Jazyk: cze
Edice: Tiskové zprávy CVVM, svazek: OR221004
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Best before; consumption; food; understanding of terms; Use by

Instituce: Sociologický ústav AV ČR (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dokument je dostupný na externích webových stránkách.
Externí umístění souboru: https://cvvm.soc.cas.cz/cz/tiskove-zpravy/ostatni/ostatni-ruzne/5590-porozumeni-pojmum-minimalni-trvanlivost-a-spotrebujte-do-potraviny-2022
Původní záznam: https://hdl.handle.net/11104/0336722

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-511834


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Věda a výzkum > AV ČR > Sociologický ústav
Zprávy > Výzkumné zprávy
 Záznam vytvořen dne 2022-12-11, naposledy upraven 2023-03-28.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet