Název: Vývoj a validace HPLC metody pro stanovení obsahu antokyanů v kultivarech černého rybízu
Překlad názvu: HPLC method development and validation for analysis of anthocyanins content in black currant cultivars
Autoři: Bobríková, Michaela ; Šatínský, Dalibor (vedoucí práce) ; Matysová, Ludmila (oponent)
Typ dokumentu: Rigorózní práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]


Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/170153

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-454333


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Rigorózní práce
 Záznam vytvořen dne 2021-11-28, naposledy upraven 2021-11-28.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet