Název: Návrh metody pro vytváření typologie návštěvníků restauračního zařízení s ohledem na produktovou strategii podniku
Překlad názvu: A Suggestion of a Method for Creating the Typology of the Customers of a Restaurant, Regarding the Product
Autoři: Blahovec, Václav ; Osuský, Michal (vedoucí práce) ; Soukup, Petr (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2008
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]


Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/147191

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-450276


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2021-09-19, naposledy upraven 2023-12-24.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet