Název: Biotransformace kyseliny ferulové na senzoricky aktivní látky
Překlad názvu: Biotransformation of ferulic acid to sensory active compounds
Autoři: Opial, Tomáš ; Pernicová, Iva (oponent) ; Obruča, Stanislav (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: 4-vinylguaiacol; biotransformácia; Cupriavidus; Halomonas; Kyselina ferulová; kyselina vanilová; metabolity; termofilné baktérie; vanillylalkohol; vanilín; 4-vinylguaiacol; biotransformation; Cupriavidus; Ferulic acid; Halomonas; metabolites; thermophilic bacteria; vanilin; vanillic acid; vanillylalcohol

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/201357

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-449356


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2021-09-05, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet