Název: Chemické faktory ovlivňující chuť a léčivý účinek vína
Překlad názvu: Chemical factors affecting the taste and medicinal activity of wine
Autoři: Harmatha, Juraj
Typ dokumentu: Příspěvky z konference
Konference/Akce: Víno jako multikulturní fenomén, Olomouc (CZ), 2010-04-22 / 2010-04-23
Rok: 2010
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: attributes of the taste character; chemical composition; nature of wine; quality evaluation; wine and health
Číslo projektu: CEZ:AV0Z40550506 (CEP)
Zdrojový dokument: Víno jako multikulturní fenomén. Mezinárodní interdisciplinární konference, ISBN 978-80-904477-4-5

Instituce: Ústav organické chemie a biochemie AV ČR (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dokument je dostupný v příslušném ústavu Akademie věd ČR.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0192247

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-42265


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Věda a výzkum > AV ČR > Ústav organické chemie a biochemie
Konferenční materiály > Příspěvky z konference
 Záznam vytvořen dne 2011-07-04, naposledy upraven 2024-01-26.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet