Název: Instagram jako prostředek pro šíření trendů v gastronomii se zaměřením na specifika České republiky
Překlad názvu: Instagram as a means of spreading trends in gastronomy with a focus
Autoři: Škoda, Martin ; Zábrodská, Kristina (vedoucí práce) ; Köpplová, Barbara (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Blog o jídle; bloger; foodies; gastronomie; influencer; Instagram; instagramisté; jídlo; kvalitativní výzkum; kvantitativní výzkum; Lukáš Hejlík; marketing jídla; marketing potravin; marketing služeb; marketingová komunikace a PR; My Cooking Diary; Slepičárna blog; sociální sítě; trendy v gastronomii; vaření; věda o jídle; Zásadně zdravě; blogger; cooking; eatables marketing; food; Food blog; food marketing; food science; foodies; gastronomy; influencer; Instagram; Instagrammers; Lukas Hejlik; marketing communication and PR; My Cooking Diary; qualitative research; quantitative research; service marketing; Slepicarna blog; social networks; trends in gastronomy; Zasadne Zdrave

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/119026

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-415530


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2020-08-02, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet