Název: Kvalita vína z pohledu chemika a sommeliera
Překlad názvu: The quality of wine from the aspect of a chemist and sommelier
Autoři: Harmatha, Juraj
Typ dokumentu: Příspěvky z konference
Konference/Akce: Víno jako multikulturní fenomén. Mezinárodní interdisciplinární konference, Olomouc (CZ), 2009-04-23 / 2009-04-24
Rok: 2009
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: chemical composition; nature of wine; sensory evaluation
Zdrojový dokument: Víno jako multikulturní fenomén, ISBN 978-80-87273-01-2

Instituce: Ústav organické chemie a biochemie AV ČR (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dokument je dostupný v příslušném ústavu Akademie věd ČR.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0181731

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-41181


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Věda a výzkum > AV ČR > Ústav organické chemie a biochemie
Konferenční materiály > Příspěvky z konference
 Záznam vytvořen dne 2011-07-01, naposledy upraven 2024-01-26.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet