Název: Legislativní požadavky na označování balených potraviny v České republice a jak reflektují očekávání spotřebitelů
Překlad názvu: Legislative requirements for labeling of food information in Czech Republic and how it reflects consumer expectations
Autoři: Stratílková, Veronika ; Váchová, Alena (vedoucí práce) ; Kovaříková, Miroslava (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2019
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: balené potraviny; legislativa týkající se balených potravin; masné výrobky a polotovary; maso; Potraviny; cold meat products; legislation requirements for labeling food; meat; Packaging; packed food

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/108857

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-404010


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2019-10-19, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet