Název: Návrh na zvýšení spokojenosti zákazníků restaurace Plzeňský dvůr
Překlad názvu: The Proposal of Customer Satisfaction Enhancement of Plzensky Dvur Restaurant
Autoři: Marková, Denisa ; Babák, Dalibor (oponent) ; Novák, Petr (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2009
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: dotazník; komunikace; konkurence; Marketing; měření spokojenosti; spokojenost zákazníka; SWOT analýza.; výzkum trhu; zákazník; communication; competition; customer; market research; Marketing; measuring satisfaction; questionnaire; satisfaction of the customer; SWOT analysis.

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/178457

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-402221


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2019-08-26, naposledy upraven 2023-09-10.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet