Název: Studium vybraných technologických vlastností lékořicové hmoty
Překlad názvu: Study of selected technological properties of licorice mass
Autoři: Gajdušek, Martin ; Vítová, Eva (oponent) ; Vespalcová, Milena (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2019
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: cukrovinky; glycyrrhizin; HPLC; Lékořice; lékořicová hmota; sacharidy; sušina; technologický úbytek; škrobová zrna; carbohydrates; confectionery; dry matter; glycyrrhizin; HPLC; Liquorice; liquorice mass; starch grains; technological loss

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/178450

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-402217


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2019-08-26, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet