Název: Detekce pěti virů česneku kuchyňského metodou SYBR Green real- time PCR: metodika pro praxi
Překlad názvu: Detection of five garlic viruses using real- time PCR analysis: methodology for practice
Autoři: Ovesná, Jaroslava ; Svobodová, Leona ; Mitrová, Katarína
Typ dokumentu: Metodiky
ISBN: 978-80-7427-236-3
Rok: 2017
Jazyk: cze
Nakladatel: Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i.
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: cibulová zelenina; real time PCR; rostlinné viry; bulbous vegetables; plant viruses; real time PCR
Číslo projektu: QJ1210158 (CEP)
Poskytovatel projektu: Ministerstvo zemědělství
Práva: Dílo je chráněno podle autorského zákona č. 121/2000 Sb.

Instituce: Výzkumný ústav rostlinné výroby (web)

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-384990


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Věda a výzkum > Veřejné výzkumné instituce > Výzkumný ústav rostlinné výroby
Analytické a metodické materiály > Metodiky
 Záznam vytvořen dne 2018-09-06, naposledy upraven 2024-10-11.


Plný text:
Pokud se vám dokument nezobrazí v prohlížeči, uložte jej na svůj PC a otevřete jej v příslušném programu.
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet