Název: HPLC and UPLC determination of lincomycin traces in fermentation broth of genetically modified Streptomaces sp. with solid phase extraction on HLB OASIS
Překlad názvu: Stanovení stopového množství linkomycinu ve fermentační tekutině modifikovaných kmenů Streptomyces metodou HPLC a UPLC
Autoři: Olšovská, Jana ; Jelínková, Markéta ; Man, Petr ; Flieger, Miroslav ; Koběrská, Markéta
Typ dokumentu: Příspěvky z konference
Konference/Akce: International Symposium on the Genetics of Industrial Microorganisms /10./, Praha (CZ), 2006-06-24 / 2006-06-28
Rok: 2006
Jazyk: eng
Abstrakt: [eng] [cze]

Klíčová slova: hplc; uplc
Číslo projektu: CEZ:AV0Z50200510 (CEP), GA204/05/0616 (CEP)
Poskytovatel projektu: GA ČR
Zdrojový dokument: International Symposium on the Genetics of Industrial Microorgaanisms /10./

Instituce: Mikrobiologický ústav AV ČR (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dokument je dostupný v příslušném ústavu Akademie věd ČR.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0146108

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-37131


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Věda a výzkum > AV ČR > Mikrobiologický ústav
Konferenční materiály > Příspěvky z konference
 Záznam vytvořen dne 2011-07-01, naposledy upraven 2024-01-26.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet