Název:
Chemical Processes for Population Nourishment.
Autoři:
Šolcová, Olga ;
Kaštánek, P. ;
Rousková, Milena ;
Maléterová, Ywetta ;
Šabata, Stanislav ;
Kaštánek, František ;
Hanika, Jiří
Typ dokumentu: Příspěvky z konference
Konference/Akce: International Conference on Chemical Technology /5./, Mikulov (CZ), 20170410
Rok:
2017
Jazyk:
eng
Klíčová slova:
biochemical and chemical processes;
food;
optimization influence
Číslo projektu: TE01020080 (
CEP),
StrategieAV21/8
Poskytovatel projektu: GA TA ČR, AV ČR
Zdrojový dokument: Book of Abstracts, ISBN 978-80-86238-62-3
Práva: Dílo je chráněno podle autorského zákona č.
121/2000 Sb.
Instituce: Ústav chemických procesů AV ČR
(
web)
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11104/0277412
Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-369634
Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Věda a výzkum > AV ČR > Ústav chemických procesů
Konferenční materiály > Příspěvky z konference