Název: Mykotoxiny v potravinách - citrinin a možnosti jeho stanovení (rešeršní práce)
Překlad názvu: Mycotoxines in food - citrinin and possibilities of determination (review)
Autoři: Kholová, Aneta ; Šatínský, Dalibor (vedoucí práce) ; Jáč, Pavel (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2016
Jazyk: cze

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/74155

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-343489


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2017-06-20, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet