Název: Problematika terciárního vzdělávání v oborech hotelnictví a gastronomie
Překlad názvu: The issue of tertiary education in the fields of hospitality and gastronomy
Autoři: Burešová, Pavla ; Janiš, Kamil (vedoucí práce) ; Prusáková, Viera (oponent) ; Jakubíková, Dagmar (oponent)
Typ dokumentu: Disertační práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: gastronomie; hotelnictví; kompetence; vzdělávání; education; gastronomy; hotel industry; skills

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/72894

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-342254


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Disertační práce
 Záznam vytvořen dne 2017-06-20, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet