Název: Ovlivnění glukózové tolerance metforminem v závislosti na obsahu tuku v dietě
Překlad názvu: Effect of metformin on glucose tolerance in relation to fat content in diet
Autoři: Kuchaříková, Petra ; Horáková, Olga (vedoucí práce) ; Škop, Vojtěch (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: AMP- aktivovaná protein kináza; glukózová tolerance; inzulínová rezistence; metformin; n-3 PUFA; AMP-activated protein kinase; glucose tolerance; insulin resistance; metformin; n-3 PUFA

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/63006

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-332156


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2017-06-19, naposledy upraven 2022-03-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet