Název: Vliv různých potravin na viabilitu a růst probiotických bakterií
Překlad názvu: Influence of some foods on growth and viability of probotic bacteria
Autoři: Vajglová, Klára ; Němcová, Andrea (oponent) ; Márová, Ivana (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2017
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Bifidobacterium breve; GIT; Lactobacillus acidophilus; potravinářství; probiotické bakterie; Bifidobacterium breve; food industry; GIT; Lactobacillus acidophilus; probiotic bacteria

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/64846

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-295711


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2017-05-09, naposledy upraven 2022-09-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet