Název:
Podnikatelský plán pro založení pizzerie
Překlad názvu:
Business Plan for Pizzeria Foundation
Autoři:
Jílková, Kateřina ; Němeček, Petr (oponent) ; Šimberová, Iveta (vedoucí práce) Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2014
Jazyk:
cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská
Abstrakt: [cze][eng]
Diplomová práce se zabývá zpracováním podnikatelského plánu pro založení studentské pizzerie. V teoretické části práce je popsána oblast podnikání a východiska nutná k vypracování podnikatelského plánu. Pomocí analýzy současného stavu je následně navrženo vlastní řešení konkrétního problému, a to v podobě reálného podnikatelského plánu.
The master thesis deals with the processing of a business plan for pizzeria foundation. The theoretical part describes the field of business and the theoretical background needed for developing the business plan. After analyzing the current situation there is the proper solution of the specific problem designed in the form of a real business plan.
Klíčová slova:
marketingový průzkum; Podnikatelský plán; Porterova analýza pěti sil; SLEPT analýza; stravování.; SWOT analýza; Business plan; catering.; marketing research; Porter model of competitive environment; SLEPT analysis; SWOT analysis
Instituce: Vysoké učení technické v Brně
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT. Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/26339