Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 12 záznamů.  1 - 10další  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Ovčí farma
Bartošová, Petra ; Šuhajdová, Eva (oponent) ; Myslín, Jiří (vedoucí práce) ; Čuprová, Danuše (vedoucí práce)
Bakalářská práce byla zpracována jako projekt pro provedení stavby na základě ateliérové práce z 3. semestru. Areál Ovčí farmy Pozďatín je komplexem tří vzájemně propojených budov dělených podle jejich funkcí (ubytování, restaurace, výroba, ovčín). Komplex objektů je vzhledem ke svému umístění a účelu řešen z ekologických materiálů (dřevostavba). Základem architektonického a konstrukčního řešení je jednoduchost, funkčnost a praktičnost.
Zemědělská stavba
Bank, Martin ; Burianová, Lenka (oponent) ; Kacálek, Petr (vedoucí práce)
Předmětem diplomové práce je projektová dokumentace zemědělské stavby. Jedná se o novostavbu stáje pro chov dojnic holštýnského skotu a příslušenství nutné k zajištění jejího provozu. Stavba se nachází v katastrálním území obce Chromeč, okres Šumperk. Zázemí tvoří jeden stavební objekt a stáj tvoří druhý stavební objekt. Tyto dva objekty jsou provozně spjaty a jsou spojeny přeháněcí uličkou. Stáj je navržena pro maximálně 278 kusů holštýnského skotu. Stáj je jednopodlažní halová stavba. V zázemí se nacházejí místnosti a vybavení nutné k zajištění provozu stáje. Zázemí je zděný objekt se dvěma podlažími. V přízemí se nachází čekárna, dojírna, technické zázemí, místnosti pro výrobu sýrů a prodejna sýrů. V podkroví se nachází zázemí zaměstnanců, které je pouze nad částí tohoto objektu. Střechy jsou šikmé sedlové. Stavební pozemek se nachází v rovinatém terénu.
Komplexní návrh mini sýrárny
Kamarád, Miroslav ; Naď, Martin (oponent) ; Lošák, Pavel (vedoucí práce)
Potravinářský průmysl zaujímá významné místo v odvětví zvaném procesní inženýrství. Z pohledu návrhu procesních zařízení do potravinářství je nutné klást důraz na hygienické požadavky, přesnou výrobu, spolehlivost, a především bezpečnost navržené technologie. Diplomová práce je zaměřena na Komplexní návrh mini sýrárny. Diplomová práce popisuje technologický a konstrukční návrh technologie. Součástí práce je také základní návrh měření a regulace, realizace návrhu, najetí technologie a následné odladění nedostatků.
Komplexní návrh mini sýrárny
Kamarád, Miroslav ; Naď, Martin (oponent) ; Lošák, Pavel (vedoucí práce)
Potravinářský průmysl zaujímá významné místo v odvětví zvaném procesní inženýrství. Z pohledu návrhu procesních zařízení do potravinářství je nutné klást důraz na hygienické požadavky, přesnou výrobu, spolehlivost, a především bezpečnost navržené technologie. Diplomová práce je zaměřena na Komplexní návrh mini sýrárny. Diplomová práce popisuje technologický a konstrukční návrh technologie. Součástí práce je také základní návrh měření a regulace, realizace návrhu, najetí technologie a následné odladění nedostatků.
Zemědělská stavba
Bank, Martin ; Burianová, Lenka (oponent) ; Kacálek, Petr (vedoucí práce)
Předmětem diplomové práce je projektová dokumentace zemědělské stavby. Jedná se o novostavbu stáje pro chov dojnic holštýnského skotu a příslušenství nutné k zajištění jejího provozu. Stavba se nachází v katastrálním území obce Chromeč, okres Šumperk. Zázemí tvoří jeden stavební objekt a stáj tvoří druhý stavební objekt. Tyto dva objekty jsou provozně spjaty a jsou spojeny přeháněcí uličkou. Stáj je navržena pro maximálně 278 kusů holštýnského skotu. Stáj je jednopodlažní halová stavba. V zázemí se nacházejí místnosti a vybavení nutné k zajištění provozu stáje. Zázemí je zděný objekt se dvěma podlažími. V přízemí se nachází čekárna, dojírna, technické zázemí, místnosti pro výrobu sýrů a prodejna sýrů. V podkroví se nachází zázemí zaměstnanců, které je pouze nad částí tohoto objektu. Střechy jsou šikmé sedlové. Stavební pozemek se nachází v rovinatém terénu.
Ovčí farma
Bartošová, Petra ; Šuhajdová, Eva (oponent) ; Myslín, Jiří (vedoucí práce) ; Čuprová, Danuše (vedoucí práce)
Bakalářská práce byla zpracována jako projekt pro provedení stavby na základě ateliérové práce z 3. semestru. Areál Ovčí farmy Pozďatín je komplexem tří vzájemně propojených budov dělených podle jejich funkcí (ubytování, restaurace, výroba, ovčín). Komplex objektů je vzhledem ke svému umístění a účelu řešen z ekologických materiálů (dřevostavba). Základem architektonického a konstrukčního řešení je jednoduchost, funkčnost a praktičnost.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 12 záznamů.   1 - 10další  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.