Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Hodnocení kvality české gastronomie v Praze
Kolesniková, Radka ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Indrová, Jarmila (oponent)
Diplomová práce pojednává o kvalitě gastronomických služeb v Praze. Cílem práce je zhodnotit současnou kvalitu nabízených gastronomických služeb v pražských restauracích z hlediska vnímání kvality ze strany zahraničních návštěvníků. Klíčovou částí diplomové práce je proto realizovaný primární výzkum mezi zahraničními účastníky cestovního ruchu, ze kterého vychází detekce vnímání kvality české gastronomie, odhalení řady nedostatků a následné navržení opatření za účelem zlepšení kvality poskytovaných služeb v gastronomických zařízeních v Praze. Této praktické části předchází i část teoretická, a sice přiblížení pojmu kvalita globálně i v oblasti gastronomie, metod hodnocení kvality a existujících systémů řízení kvality s možností získání certifikace. V práci jsou rovněž představeny aktuálně realizované projekty na podporu české gastronomie.
Motivační faktory zahraničních turistů k cestování do České republiky (s využitím vlastního dotazníkového šetření)
Straka, Jan ; Valentová, Jana (vedoucí práce) ; Libová, Andrea (oponent)
Tato diplomová práce se věnuje základním otázkám motivace k příjezdu do ČR, respektive Prahy, dále pak v dotazníku analyzuje další podrobnosti o incomingovém cestovním ruchu. Na začátku práce je charakterizována destinace ČR, následně je věnován prostor charakteristice příjezdového cestovního ruchu. Po teoretickém úvodu do motivace následuje nedílná čát práce- dotazník. V něm odpovídalo 100 respondentů na otázky týkající se jejich pobytu v Praze. Tato data jsou později srovnána s již proběhlým výzkumem podobného rázu a na jejich základě je určena převažující motivace pro příjezd do ČR, respektive Prahy.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.