Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Analýza stravování zaměstnanců
Šťastná, Věra ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Indrová, Jarmila (oponent)
Cílem této práce je analyzovat zaměstnanecké stravování, jeho význam a jednotlivé možnosti zajištění. V teoretické části jsou nejprve vysvětleny základní pojmy a je zde stručně popsána obecná problematika oboru stravování. Dále se práce zabývá samotným stravováním zaměstnanců, je zde popsán vývoj, význam, legislativa, nejrůznější možnosti zajištění a jejich charakteristiky. Jedna z kapitol se zabývá soudobými trendy zaměstnaneckého stravování, cateringem a systémem stravenek. V praktické části jsou analyzovány výsledky provedeného dotazníkového šetření.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.