Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Návrh na zlepšení motivačního systému ve vybraném podniku
Klimánková, Marina ; Stejskalová, Pavla (oponent) ; Novák, Petr (vedoucí práce)
Cílem diplomové práce je návrh vhodných změn současného motivačního systému v gastronomickém podniku. Tyto změny by měly vést blíže k celkové spokojenosti zaměstnanců, ke kvalitnější komunikaci v interpersonálních vztazích na pracovišti, ke zvýšení pracovní motivace a výkonnosti zaměstnanců.
Fluktuace pracovníků ve vybrané organizaci
NOVOTNÁ, Michaela
Cílem práce je navrhnout změny na zlepšení a zefektivnění řízení lidských zdrojů v oblasti fluktuace pracovníků ve vybrané organizaci v návaznosti na provedené analýzy, posouzení a zhodnocení řízení této oblasti. Práce je rozdělena na dvě části, na teoretickou a praktickou část. V teoretické části je vytvořen literární přehled, jenž vychází ze studia odborné literatury, odborných článků a internetových zdrojů, které se zaměřují na danou problematiku. Literární přehled konkrétně pojednává o fluktuaci zaměstnanců, kdy se zaměřuje na její teoretické vymezení a souvislosti s ní související včetně vztahu s pracovní spokojeností. Navazující praktická část se zabývá analýzou fluktuace ve vybrané organizaci. Nejprve je organizace představena a poté je provedena analýza fluktuace dle vybraných ukazatelů a analýza pracovní spokojenosti ve vztahu k fluktuaci. Na základě těchto analýz jsou poté vypracovány návrhy, které by vedly k případnému zlepšení analyzované oblasti.
Návrh na zlepšení motivačního systému ve vybraném podniku
Klimánková, Marina ; Stejskalová, Pavla (oponent) ; Novák, Petr (vedoucí práce)
Cílem diplomové práce je návrh vhodných změn současného motivačního systému v gastronomickém podniku. Tyto změny by měly vést blíže k celkové spokojenosti zaměstnanců, ke kvalitnější komunikaci v interpersonálních vztazích na pracovišti, ke zvýšení pracovní motivace a výkonnosti zaměstnanců.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.