Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Spokojenost studentů s úrovní veřejného stravování v Brně
Urbancová, Sabina
V této bakalářské práci jsem se zabývala spokojeností studentů s úrovní veřejného stravování v Brně. V její první části jsou popsány především teoretické postupy pro marketingový výzkum a následně také základní statistické metody pro zpracování získaných dat. Druhou část bakalářské práce tvoří vlastní práce, v níž jsem analyzovala data z dotazníkového šetření a interpretovala získané výsledky. Dále jsem rozvedla diskusi, v níž jsem na základě získaných výsledků navrhla možná řešení týkající se stravování studentů. V závěru jsem zhodnotila výsledky celé bakalářské práce a uvedla, zda bylo dosaženo stanovených cílů.
Analýza stravování zaměstnanců
Šťastná, Věra ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Indrová, Jarmila (oponent)
Cílem této práce je analyzovat zaměstnanecké stravování, jeho význam a jednotlivé možnosti zajištění. V teoretické části jsou nejprve vysvětleny základní pojmy a je zde stručně popsána obecná problematika oboru stravování. Dále se práce zabývá samotným stravováním zaměstnanců, je zde popsán vývoj, význam, legislativa, nejrůznější možnosti zajištění a jejich charakteristiky. Jedna z kapitol se zabývá soudobými trendy zaměstnaneckého stravování, cateringem a systémem stravenek. V praktické části jsou analyzovány výsledky provedeného dotazníkového šetření.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.