Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 6 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Analýza řešení dopadů krize ve strojírenské firmě
Vítková, Věra ; Verešová, Marta (oponent) ; Verešová, Marta (oponent) ; Zich, Robert (vedoucí práce)
Diplomová práce si klade za cíl posoudit důsledky dopadů krize na strojírenskou firmu a určit možnosti jejich odstranění, případně zmírnění jejích následků.
Používání kurzů ČNB ve společnosti Hestego s.r.o
Vítková, Věra ; Večeřa, Michal (oponent) ; Fedorová, Anna (vedoucí práce)
Bakalářská práce posoudí vhodnost současného režimu používání kurzů České národní banky a navrhne jiná efektivnější řešení ve společnosti Hestego, s.r.o.
Uplatnění alternativních rostlinných mouk pro výrobu chleba
VÍTKOVÁ, Věra
Literární přehled diplomové práce se zabývá významností chleba v jídelníčku, nutričním složením a vlivem nadměrné konzumace na zdraví člověka. Část obsahu je zaměřena na suroviny, jež jsou součástí výzkumu snažící se obohatit tuto potravinu bez negativního projevu na technologické vlastnosti těsta a senzorické změny výrobku. V praktické části jsou aplikovány mouky z výlisků tykve olejné, ostropestřce mariánského, konopí setého a lnu olejného do standardní receptury pšeničnožitného chleba v množství 5 a 10 %. 18 vyrobených chlebů bylo usušeno, rozemleto a podrobeno laboratorním analýzám s následným porovnáním s původním pšeničnožitným vzorkem. V laboratorních podmínkách bylo měřeno množství celkových polyfenolů, antioxidační aktivita a obsah dusíkatých látek. Aplikací výše zmíněných mouk bylo dosaženo znatelného nutričního obohacení vzorků bez negativního vlivu na technologické vlastnosti těsta.
Hodnocení funkčních vlastností vybraných rostlinných mouk
VÍTKOVÁ, Věra
Teoretická část této práce se zabývá základními informacemi o složení, nutričních vlastnostech, tvorbě a využití mouk. Jsou zde představeny obiloviny i luštěniny, které jsou vhodné pro jejich výrobu. Pozornost je také věnována potravinovým intolerancím, které mohou být důvodem, proč se zajímat, popřípadě nahradit běžné mouky z pšenice, ječmene, ovsa či žita. Praktická část práce je směřována na 14 konkrétních mouk, u kterých byly v laboratorních podmínkách provedeny testy na obsah sušiny, vlhkosti, obsah dusíkatých látek a bílkovin, bílkovinné spektrum, rozpustnost, vaznost vody a tuku, gelotvorná funkce a změna barvy během varu. Výsledkem jsou vybrané údaje o nutričních a funkčních vlastnostech jednotlivých vzorků.
Používání kurzů ČNB ve společnosti Hestego s.r.o
Vítková, Věra ; Večeřa, Michal (oponent) ; Fedorová, Anna (vedoucí práce)
Bakalářská práce posoudí vhodnost současného režimu používání kurzů České národní banky a navrhne jiná efektivnější řešení ve společnosti Hestego, s.r.o.
Analýza řešení dopadů krize ve strojírenské firmě
Vítková, Věra ; Verešová, Marta (oponent) ; Verešová, Marta (oponent) ; Zich, Robert (vedoucí práce)
Diplomová práce si klade za cíl posoudit důsledky dopadů krize na strojírenskou firmu a určit možnosti jejich odstranění, případně zmírnění jejích následků.

Viz též: podobná jména autorů
9 VÍTKOVÁ, Veronika
2 Vítková, Vendula
9 Vítková, Veronika
6 Vítková, Věra
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.