Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 3 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Jakost, pozitiva a negativa konzumace sladkovodních a mořských ryb
Lukášová, Jitka
Tato bakalářská práce obsahuje stručný přehled nejvýznamnějších sladkovodních a mořských ryb. Věnuje se charakteristikám jakosti masa a zaměřuje se na chemické složení a nutriční aspekty rybího masa. U chemického složení a nutričních aspektů blíže popisuje minerální látky, vitamíny, tuky a bílkoviny. Dále práce popisuje některá potenciální chemická a biologická nebezpečí. Obsahuje stručný přehled nejznámějších parazitů, bakterií a virů. Z chemických nebezpečí se věnuje některým látkám přirozeně se vyskytujících v životním prostředí, látkám kontaminujícím životní prostředí a některým perzistentním organickým polutantům.
Konkurenceschopnost moravských regionů v cestovním ruchu
Lukášová, Jitka ; Vaško, Martin (vedoucí práce) ; Valentová, Jana (oponent)
Tato diplomová práce se zabývá celkovým zhodnocením konkurenceschopnosti pěti moravských regionů v cestovním ruchu. První kapitola je zaměřena na základní vymezení pojmů spojených s cestovním ruchem a konkurenceschopností regionů. Druhá kapitola podrobně analyzuje přírodní podmínky, ekonomiku, dopravu, obyvatelstvo a cestovní ruch krajů. Ve třetí kapitole je pomocí metody ekonomického n-úhelníku zjišťována konkurenceschopnost moravských krajů v jednotlivých oblastech (ekonomika, obyvatelstvo a cestovní ruch) a celková konkurenceschopnost v cestovním ruchu.
Transformace české ekonomiky - silné a slabé stránky
Lukášová, Jitka ; Klosová, Anna (vedoucí práce) ; Gullová, Soňa (oponent)
Práce krátce shrnuje politickou situaci těsně před a po listopadu 1989, popisuje transformační strategie, které vytvořily scénář ekonomické transformace. Práce uvádí stručný makroekonomický vývoj v průběhu transformace ČR se zaměřením na strukturální změny, privatizaci a liberalizaci cen a zahraničního obchodu

Viz též: podobná jména autorů
9 Lukášová, Jana
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.