Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 542 záznamů.  začátekpředchozí518 - 527dalšíkonec  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
A comparison of today marketing strategy and creation of a new markeitng strategy of Saint Eloi hotel
Jadroňová, Daniela ; Zamykalová, Miroslava (vedoucí práce) ; Gullová, Soňa (oponent)
Diplomová práca je zameraná prevažne na komunikačnú stratégiu francúzskeho hotela Saint Eloi. Cieľom tejto práce bolo poskytnúť čitateľovi komplexný pohľad na produkty hotela Saint Eloi v jeho hotelovej, ale aj v reštauračnej časti, predostrieť jeho silné stránky v oblasti komunikácie a odhaliť tie slabé. Následne je zobrazená súčasná komunikačná stratégia. Výsledkom tejto práce sú návrhy, ako pomocť hotelu ešte lepšie sa presadiť v konkurencii vďaka lepšiemu využívaniu jeho komunikačných možností.
Marketing v hotelnictví
Hřibalová, Tereza ; Štědroň, Bohumír (vedoucí práce) ; Pešek, Ondřej (oponent)
Cílem první části této práce je shrnout teoretická východiska pro využití marketingu v hotelnictví. V druhé části pak tyto informace slouží k analýze marketingového mixu hotelu Atlantis Bahía Real, nalezení jeho silných a slabých stránek, stejně jako příležitostí a hrozeb. Poslední část práce je zaměřena na zformulování závěrů a doporučení pro zlepšení situace hotelu.
Klasifikace ubytovacích zařízení v České republice a v zahraničí
KOHOUTOVÁ, Klára
Cílem mé diplomové práce je seznámit čtenáře s významem a smyslem klasifikace ubytovacích zařízení v České republice. Danou klasifikaci z roku 2009 porovnávám zároveň se současnou klasifikací platnou od roku 2010 do 2012, ale rovněž s klasifikacemi ostatních zemí. Pro toto srovnání jsem zvolila klasifikaci ubytovacích zařízení Velké Británie, která je dle mého názoru velmi podrobná, ale také klasifikace ostatních především evropských zemí (s americkou klasifikací pouze v obecné rovině).
Analýza ubytovacích a stravovacích služeb v Českém Krumlově
KAMBOVÁ, Monika
Bakalářská práce je zaměřena na poskytované služby cestovního ruchu v Českém Krumlově. Na základě analýzy trhu cestovního ruchu je zmapována a vyhodnocena situace ubytovacích a stravovacích služeb. Dále je v práci přehled o počtu, významu a úrovni zmiňovaných služeb. Nechybí podrobná analýza vybraného ubytovacího zařízení a v závěru práce jsou podány návrhy a doporučení na zlepšení a rozvoj poskytovaných ubytovacích a stravovacích služeb.
Analýza ubytovacích a stravovacích služeb v oblasti Železnorudsko
ŠEFLOVÁ, Dana
Hlavním posláním bakalářské práce bylo analyzovat současnou situaci v ubytovacích a stravovacích službách v oblasti Železnorudska. Byl hodnocen počet, struktura a kvalita ubytovacích a stravovacích zařízení a dále kvalita a množství poskytovaných služeb. Pro posouzení současné situaci, bylo provedeno dotazníkové šetření mezi návštěvníky regionu, dále řízené rozhovory s majitelem ubytovacího zařízení a pracovníkem Turistického informačního centra Železná Ruda. Jako třetí zdroj informací byly využity všechny dostupné informace o regionu a nakonec také vlastní pozorování a zkušenosti. Na závěr byla provedena syntéza všech získaných údajů a na základě získaný výsledků jsem vypracovala návrhy a doporučení pro zlepšení stávající situace.
Analýza ubytovacích a stravovacích služeb v oblasti Klatovsko
MARTÍNKOVÁ, Zuzana
Cílem bakalářské práce bylo zanalyzovat trh ubytovacích a stravovacích zařízení ve vymezené oblasti Klatovsko, zjistit počet těchto zařízení a úroveň poskytovaných služeb. Pro zhodnocení stávající situace bylo provedeno dotazníkové šetření mezi návštěvníky ubytovacích zařízení na Klatovsku a řízený rozhovor s majitelkou hotelu a vedoucí informačního centra. Jako doplňková forma výzkumu byla použita metoda pozorování. Tyto informace se staly podkladem pro zpracování syntézy údajů, která měla za úkol naznačit celkovou situaci v oblasti. Vyplynulo z ní též několik problémů vyskytujících se v oboru cestovní ruch. Důležitou částí práce bylo stanovit návrhy a doporučení pro zkvalitnění a rozvoj ubytovacích a stravovacích služeb na Klatovsku.
Analýza ubytovacích a stravovacích služeb v oblasti Strakonicko
LINHARTOVÁ, Monika
Bakalářská práce podrobně popisuje ubytovací a stravovací služby v oblasti Strakonicko. Cílem práce bylo zanalyzovat nabídku ubytovacích a stravovacích zařízení ve vymezené oblasti. To umožnilo především vlastní zkoumání a pozorování, provedení dotazníkového šetření a řízených rozhovorů. Potřebné informace se staly podkladem k sestavení syntézy údajů. Ta následně přispěla k vypracování návrhů a opatření, které jsou uvedeny v závěru práce.
Inovace služeb ve vybraném hotelu
KOSÍKOVÁ, Veronika
Hlavním cílem diplomové práce byla analýza služeb poskytovaných hotelem v historickém centru města Českého Krumlova a hodnocení spokojenosti zákazníků s poskytovanými službami. V diplomové práci jsou na základě dotazníkového šetření navrženy inovace některých služeb a jsou zde uvedeny i návrhy zcela nových služeb. Diplomová práce byla založena na studiu odborné literatury a praktická část práce pak na dotazníkovém šetření, které proběhlo běhěm letní sezony a začátkem podzimu 2008.
ŘÍZENÍ PROVOTU VE ZVOLENÉM HOTELU
BŘICHÁČKOVÁ, Petra
Diplomová práce pojednává o nezbytnosti moderního řízení provozu v hotelu. Autorka si vybrala Hotel Růže v Českém Krumlově. Práce je zaměřena na analýzu managementu a marketingu v hotelu s důrazem na nalezení vhodných doporučení pro budoucí rozvoj tohoto podniku. Šetření proběhlo na základě dotazování a rozhovorů se zaměstnanci hotelu. Diplomová práce zahrnuje návrhy, které podrobně popisují možné způsoby, jak vyřešit řízení provozu hotelu.
Analýza marketingové komunikace ve zvoleném podniku služeb a návrh možných zlepšení
ČERNÁ, Jana
Diplomová práce je zaměřena na analýzu řízení služeb a vztahů se zákazníky ve wellness hotelu Rezidence v Nových Hradech s důrazem na nalezení vhodných doporučení pro budoucí rozvoj podniku. Cílem diplomové práce je jednak analyzovat historii a současný vývoj podniku, kvalitu marketigové prezentace a komunikace služeb. Dalším cílem je zjištění požadavků zákazníků, trendů v komunikaci následované vzájemnou komparací těchto dvou úhlů pohledu. Hlavním cílem bylo vytvoření návrhu učitých zlepšení resp. zvýšení konkurenceschoponosti nabídky této firmy.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 542 záznamů.   začátekpředchozí518 - 527dalšíkonec  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.