| |
| |
| |
| |
|
Rybniční hospodaření respektující strategii udržitelného rozvoje a podporu biodiverzity
Rybářství Třeboň, a.s. ; Český nadační fond pro vydru, Třeboň ; ENKI, o.p.s., Třeboň
Interní zprávy k projektu: Chmelová, Iva: Statistické hodnocení koncentrací N a P, chlorofylu, sušiny a uhlíku v sestonu (part. C) v letech 2008- 2011 intenzivně sledované lokality, Musil, Martin: Statistické hodnocení zooplasnktonu (biomasy stanovené jako sušina) v letech 2008 -2011 - intenzivně sledované lokality, Tesařová, Blanka: Měření fotosyntetické aktivity a stanovení čisté primární produkce, Fischer, David: Obojživelníci, plazi, Šimek, Matouš: Monitoring avifauny, Adámek, Zdeněk: Predační vliv kormorána velkého (Phalacrocorax carbo sinensis) na obsádky rybníků, Kadlečíková, Zuzana - Poledník, Lukáš - Poledníková, Kateřina: Monitoring škod způsobovaných vydrou říční.
|
| |
| |
| |
|
Uplatnění environmentálních přístupů v obchodních podnicích
BARTOŠOVSKÁ, Lucie
Hlavním cílem práce je zjistit úroveň a formu uplatňování prvků environmentálního managementu v obchodních podnicích s potravinami jak z pohledu zákazníka tak zjištěním aktuální situace v jednotlivých prodejnách obchodních podniků. Identifikovat přístupy šetrné k životnímu prostředí a navrhnout opatření pro obchodní podniky, týkající se ochrany životního prostředí. Práce je založena na analýze primárních dat získaných dotazníkovým šetřením a řízenými rozhovory. V závěru práce jsou uvedeny výsledky a návrh doporučení pro obchodní podniky.
|
|
Environmentální management v hotelovém zažízení
KŠÍR, Tomáš
Analýza možností zavedení environmentálního managementu jako systematického přístupu vedoucího k minimálním dopadům činností konkrétního subjektu působícím v oblasti ubytovacích služeb na životní prostředí. Dále pak návrh zavedení environmentálního managementu v praxi v konkrétním vybraném podniku a analýze možných přínosů pro tento subjekt.
|