Název: Environmentální management v hotelovém zažízení
Překlad názvu: Environmental managament in hotel establishment
Autoři: KŠÍR, Tomáš
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2010
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: ekolabeling; environmentální aktivity; environmentální management; hotelové řízení; ochrana životního prostředí; životní prostředí; Eco-labeling; environment; environmental activities; environmental management; environmental protection; hotel management
Citace: KŠÍR, Tomáš. Environmentální management v hotelovém zažízení. České Budějovice, 2010. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/14960

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-53851


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2011-08-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet