Název:
Environmentální management v hotelovém zažízení
Překlad názvu:
Environmental managament in hotel establishment
Autoři:
KŠÍR, Tomáš Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok:
2010
Jazyk:
cze
Abstrakt: [cze][eng] Analýza možností zavedení environmentálního managementu jako systematického přístupu vedoucího k minimálním dopadům činností konkrétního subjektu působícím v oblasti ubytovacích služeb na životní prostředí. Dále pak návrh zavedení environmentálního managementu v praxi v konkrétním vybraném podniku a analýze možných přínosů pro tento subjekt.Analysis of the possibility of introducing environmental management as a systematic approach leading to the minimal effects of the activities of specific actors in the areas of accommodation services on the environment. Furthermore, the proposal to introduce environmental management into practice in a specific analysis of selected company and the potential benefits for the company.
Klíčová slova:
ekolabeling; environmentální aktivity; environmentální management; hotelové řízení; ochrana životního prostředí; životní prostředí; Eco-labeling; environment; environmental activities; environmental management; environmental protection; hotel management Citace: KŠÍR, Tomáš. Environmentální management v hotelovém zažízení. České Budějovice, 2010. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Ekonomická fakulta
Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU. Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/14960