Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 13 záznamů.  předchozí11 - 13  přejít na záznam: Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Analýza podnikatelského záměru inovativního způsobu produkce zeleniny
Drška, Miroslav ; Svobodová, Ivana (vedoucí práce) ; Müllerová, Jana (oponent)
Práce zkoumá možnost realizace podnikatelského záměru nového modelu produkce a distribuce zeleniny. Jedná se o myšlenku provozovat moderní skleníkovou farmu na střeše hypermarketu. V tomto skleníku celoročně pěstujeme intenzivním způsobem zeleninu jako rajčata nebo papriky a následně ji prodáváme pod námi stojícímu hypermarketu, kde si ji koneční spotřebitelé mohou koupit bez dalších mezičlánků.
Zelenina a možnosti zvyšování její spotřeby
PEŠKOVÁ, Jitka
Teoretická část bakalářské práce je rozdělena do třech základních částí. První pojednává o základním členění tržních druhů zeleniny, s popisem významných zástupců. Druhá část pojednává o nutričních vlastnostech zeleniny a její význam pro zdraví. Třetí pak popisuje současnou situaci v produkci a zásobování zeleniny v České republice. Metodická část se zabývá tvorbou a způsobem zadávání a zpracování dotazníku pro zjišťování informací o oblibě a spotřebě zeleniny u vybraného vzorku 220 respondentů, kterými jsou žáci 6.a 8. tříd čtyř základních škol. V praktické části jsou uvedeny výsledky grafického zpracování sběru údajů ze zadaných 220 dotazníků. Celkem je v této části uvedeno 10 výsečových grafů s procentuálním hodnocením dat a 10 sloupcových grafů s číselným hodnocením dat. Praktická část je dále doplněna informacemi zpracovaných dat. V části diskuse a výsledky jsou analyzovány zjištěné výsledky hodnocení dotazníků, z kterých je možné posoudit aktuální informaci ve spotřebě a oblibě zeleniny u mládeže. Z této analýzy jsou odvozeny závěry a doporučení způsobů a možností, jak spotřebu zeleniny u mládeže zvýšit.
Ovoce a zelenina ve výživě člověka.
PROCHÁZKOVÁ, Michaela
Diplomová práce je zaměřena na téma ovoce a zelenina ve výživě člověka. Teoretická část se zabývá obecně výživou člověka a jejími složkami, charakteristikou ovoce a zeleniny. Metodickou část tvoří dotazníky na dané téma a jejich vyhodnocení.

Národní úložiště šedé literatury : Nalezeno 13 záznamů.   předchozí11 - 13  přejít na záznam:
Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.