Název: Zelenina a možnosti zvyšování její spotřeby
Překlad názvu: Vegetables and the possibility of increasing its consumption
Autoři: PEŠKOVÁ, Jitka
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2012
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: možnosti zvyšování spotřeby zeleniny; nutriční hodnoty zeleniny; spotřeba zeleniny; zelenina; nutrition characteristics of the vegetable; possibilities of increasing vegetable consumption; vegetable; vegetable consumption
Citace: PEŠKOVÁ, Jitka. Zelenina a možnosti zvyšování její spotřeby. České Budějovice, 2012. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Pedagogická fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/25266

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-137572


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2013-01-23, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet