Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Texturní vlastnosti modelových emulzí typu majonéz
Štern, Petr ; Pokorný, J. ; Valentová, H.
Majonézy jsou viskoplastické emulze typu olej ve vodě. Rheologické vlastnosti mají značný význam na jejich funkční vlastnosti a senzorickou jakost. Mezi zdánlivou viskozitou a mezí toku byla zjištěna nelineární funkční závislost. Korelací hodnot meze toku a obsahem tuku (66-82%) byly zjištěny těsné a průkazné funkční závislosti.
Rheologické vlastnosti emulgovaných pokrmových tuků se sníženým obsahem tuku
Štern, Petr ; Čmolík, S. ; Schwarz, W. ; Novák, B.
Margarines from the rheological oint of view are thixotropic plastic semisolids that change their plastic character with change in the portions of the fat and aqueous phases. Emulsions containing ca. 40(30,20) and 60(70,80)

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.