Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 4 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Metodika pro kalibraci objemu nádob a nádrží
Vrátil, Šimon ; Brno, Miroslava Benková, ČMI OI (oponent) ; Vdoleček, František (vedoucí práce)
Tato diplomová práce pojednává o návrhu metrologického postupu kalibrace objemu nádob a nádrží pomocí objemové metody. Jsou zde analyzovány stávající předpisy a posuzovány vlivy na výpočet nejistot měření. Stěžejní částí práce je odvození výpočtů nejistot a popis tvorby samotného metrologického postupu, který je přílohou.
Návrh a realizace konstrukce autonomního mobilního robotu
Vrátil, Šimon ; Věchet, Stanislav (oponent) ; Marada, Tomáš (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce pojednává o návrhu a výrobě funkčního vzorku podvozku autonomního robotu. Jsou posuzovány různé varianty řešení, hodnoceny jejich klady, zápory a z pohledu dostupných možností výroby a funkčnosti vzorku je vybráno nejvhodnější reálné řešení. V práci jsou popsány jednotlivé komponenty realizovaného řešení funkčního vzorku.
Metodika pro kalibraci objemu nádob a nádrží
Vrátil, Šimon ; Brno, Miroslava Benková, ČMI OI (oponent) ; Vdoleček, František (vedoucí práce)
Tato diplomová práce pojednává o návrhu metrologického postupu kalibrace objemu nádob a nádrží pomocí objemové metody. Jsou zde analyzovány stávající předpisy a posuzovány vlivy na výpočet nejistot měření. Stěžejní částí práce je odvození výpočtů nejistot a popis tvorby samotného metrologického postupu, který je přílohou.
Návrh a realizace konstrukce autonomního mobilního robotu
Vrátil, Šimon ; Věchet, Stanislav (oponent) ; Marada, Tomáš (vedoucí práce)
Tato bakalářská práce pojednává o návrhu a výrobě funkčního vzorku podvozku autonomního robotu. Jsou posuzovány různé varianty řešení, hodnoceny jejich klady, zápory a z pohledu dostupných možností výroby a funkčnosti vzorku je vybráno nejvhodnější reálné řešení. V práci jsou popsány jednotlivé komponenty realizovaného řešení funkčního vzorku.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.