Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 1 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Business Solution for a Food Service Company Based on a Modern Nutrition Concept (case of Russia)
Tarasov, Stanislav ; Campbell, Jan (vedoucí práce) ; Štěrbová, Ludmila (oponent)
Rostoucí úroveň veřejné obavy ze stárnutí a obezity doprovázená nástupem většího počtu zdravotně uvědomnělých spotřebitelů klade důraz na rozvoj zdravotního a wellness průmyslu, která začala přeměnou ze pouhého zaplnění mezery na trhu do hlavního proudu. Jako lidská bytost člověk má jedinečné známé vlastnosti (jako věk, pohlaví, zdravotní stav, životní styl) a méně známé vlastnosti jako genetickou predispozici, a proto by měl být výživový plán navržen podle těchto charakteristik. Být si vědom genetické predispozice jedince umožňuje vyvinout vhodnou strategii v oblasti zdraví pro konkrétní jednotlivce. Systematizace těchto jednotlivých programů bude podporovat vývoj nové generace zdravotních praktik. Rusko má vážné demografické problémy s klesající populací a nízkou průměrnou délku života; vysoká úmrtnost kvůli onemocnění srdce a poměrně vysoký počet obézních lidí. Očekává se, že se nutrigenomické koncepce budou moci rozvíjet v Rusku díky jeho pevnému vědeckému základu, relativně vysoké úrovni zdravotnictví a stale rostoucího povědomí o potřebě kvalitního zdravého života především v mladé generaci. Cílem práce je proto analyzovat klíčové trendy ve světovém a ruském potravinářském průmyslu a vytvořit podnikatelský záměr o obchodním využití personalizovaného nutričního konceptu na ruském trhu stravovacích služeb.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.