Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.00 vteřin. 
Analýza a vyhodnocení stravovacího úseku hotelu
Sychrová, Veronika ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Indrová, Jarmila (oponent)
Na žádost manažera hotelu byla vypracována analýza stravovacího úseku a vyhodnocení současného stavu. Z analýzy pak vychází hlavní cíl, kterým je vypracování nového marketingového konceptu. Struktura práce je členěna na teoretickou část týkající se ubytovacích a stravovacích služeb a marketingu. Praktická část je pak zaměřena na charakteristiku hotelu jako celku, kde je kladen velký důraz na analýzu konkurenčních hotelů a okolních samostatných restaurací. Další část se věnuje popisu stravovacímu úseku, po němž následuje hodnocení současného stavu a zpracování nového konceptu. Předpokládaným přínosem je využití v praxi konkrétního hotelu.
Provozní studie restaurace Sklep
Sychrová, Veronika ; Mlejnková, Lena (vedoucí práce) ; Netková, Jarmila (oponent)
Cílem práce bylo vypracování provozní studie restaurace Sklep. Z důvodu obsáhlosti tématu byl kladen důraz především na nejdůležitější složky provozní studie, jako je analýza konkurence a marketingový mix. Vypracovaná provozní studie byla na žádost majitele restaurace navíc doplněna analýzou spokojenosti zákazníků s poskytovanými službami. Za pomoci výstupů provozní studie a dotazníkového šetření byly zpracovány konkrétní návrhy na zlepšení, které byly předány vedení restaurace k posouzení a případné realizaci.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.