Národní úložiště šedé literatury Nalezeno 2 záznamů.  Hledání trvalo 0.01 vteřin. 
Evaluation of the HACCP system in a specific restaurant
Svitek, Andrej ; Plášková, Alena (vedoucí práce) ; Rojiková, Beáta (oponent)
Diplomová práce se zaobírá problematikou systému HACCP. Jejím cílem je vyhodnotit požadavky systému HACCP ve vybrané restauraci a odstranit případné nedostatky pomocí implementace návrhů na zlepšení. V teoretické části je nejprve uvedeno stručné vysvětlení zdravotní nezávadnosti, činností epidemiologicky závažných, systému HACCP a správné výrobní a hygienické praxe. Akcentován je především vztah mezi těmito pojmy. Následuje zmapování legislativních požadavků na stravovací zařízení v oblasti zdravotní nezávadnosti. Seznam legislativních požadavků je využit v praktické části, která v prvním kroku analyzuje konkrétní restauraci. Výsledkem analýzy restaurace je seznam nedostatků (nejpodstatnější představuje neuspokojivý stav dokumentace systému HACCP), které jsou ve druhém kroku praktické části odstraněny prostřednictvím implementace návrhů na zlepšení, především úpravou Příručky systému HACCP.
Time management skills of VŠE students
Svitek, Andrej ; Surynek, Alois (vedoucí práce) ; Jarošová, Eva (oponent)
Práce se zaobírá problematikou time managementu a využívání času studentů VŠE. Jejím cílem je poskytnout odpověď na 4 otázky: Jak v skutečnosti využívají studenti svůj čas? Jak vnímají jeho využívání? Do jaké míry studenti používají time management? Jaký je jejich názor na time management? V teoretické části nejprve provedeme charakteristiku období, ve kterém právě žijeme. Do tohoto období pak zasadíme time management, vysvětlíme jeho úlohu a vnímání. Následně podrobně rozebereme vývoj time managementu od první až po čtvrtou generaci. Na závěr teoretické části stručně objasníme problematiku stanovování si cílů. V praktické části detailně rozanalyzujeme časové snímky 7 respondentů, které doplníme o jejich komentáře získané polostrukturovanými rozhovory.

Chcete být upozorněni, pokud se objeví nové záznamy odpovídající tomuto dotazu?
Přihlásit se k odběru RSS.